Site içi Arama :

Kullanıcı Adı:  Beni Hatırla
Şifre:   
Forum Portal Üye Olun Yeni Mesajlara Gözatın Arama
Ekince.Net,Film indir,Türkçe Dublaj Filmler,Yabancı filmler,Türkçe Filmler,Divx,Tek link film indir,Dizi izle

..:: FORUMDAN YARARLANMAK iCiN BURAYA TIKLAYARAK UYE OLMALISINIZ::..

Not: Üyelik Ücretsizdir.
Forumumuzdaki Tüm Dosyalar Tanıtım Amacıyla Konulmuştur! 24 Saat İçerisinde Silinmesi Gerekmektedir..!
Aksi Takdirde Doğabilecek Her Türlü Yasal Sorumluluktan forumumuz Sorumlu Değildir.
5611 Sayılı Kanunun 4. Maddesine Göre Sitemizden Verilen Linkler (Bağlantıların) Hiç Birinden Site Yöneticileri Sorumlu Değildir

Ekince.Net,Film indir,Türkçe Dublaj Filmler,Yabancı filmler,Türkçe Filmler,Divx,Tek link film indir,Dizi izle

Sitemize Gelen uyarı sonucunda Mp3 Bölümü Kaldırılmıştır.Sitemizde Telif Hakkı olan Mp3 paylaşımı yasaktır.

turkiye28
(KALBİ KIRIK ADMİN)
KALBİ KIRIK ADMİN

Doğum Tarihi: Belirtilmemiş
Zaman: 12-03-2010 4:39
Durum: Çevrimdışı

turkiye28 Forum Bilgisi
Son Ziyaret 12-02-2010 12:20
Toplam Mesajlar: 529 (Günlük ortalama 0.94 mesaj
Toplam mesajların 100de 2.88)
(Tüm Konuları BulTüm Mesajları Bul - )
Çevrimiçi Olarak Geçirilen Zaman: 5 Gün, 20 Saat, 5 Dakika, 15 Saniye
Karma Puanı: 19 [Detaylar]

turkiye28 Üyesinin İletişim Detayları
Web Sitesi:
Özel Mesaj: turkiye28 adlı üyeye ÖM gönder.
ICQ Numarası:
AIM Adı:
Yahoo ID:
MSN ID:
turkiye28 Hakkında Ek Bilgi
Meslek: Banka Eksperi....
info@ekince.net Msn Meil Adresimiz Bize Ulaşabılırsınız:
Biyografi:

turkiye28 İmzası
Buradaki Mp3'ler tanitim amaciyla konulmustur. 24 Saat icerisinde silinmesi gerekmektedir.
Aksi taktirde dogabilecek her türlü yasal sorumluluktan Sitesi ve Hosting Sirketimiz sorumlu degildir.
Lütfen Sanatcilari desteklemek icin Muzik Marketlerinden Albümlerini (CD ve Kasetlerini) satin aliniz.
Bu maddeleri okuyup Boardu / Siteyi ziyaret eden herkes anlasmayi kabul etmis demektir.

Sevgi ve Saygilar ile, Ekince © Yönetim.

[Resim: bizwu1.gif]

Profil Yorumları
yusufsavas
yusufsavas avatar
23-08-2009
SAYIN YETKİLİ ''NURAY HAFİFTAŞ - YAZI BİR DERT KIŞI BİR DERT'' İSİMLİ MÜZİK ALBÜMÜNÜ WEB SİTENİZE YÜKLENMESİ İÇİN EKLEMİŞ BULUNMAKTASINIZ. NURAY HAFİFTAŞ'IN BU SİTEYE EKLEDİĞİNİZ ALBÜMÜ FİRMAMIZ STAR PRODÜKSİYON TARAFINDAN ÇIKMIŞTIR. BU ALBÜMÜN OLUŞUMU İÇİN ÇOK BÜYÜK EMEKLER VERİLMİŞ VE GEREKLİ HARCAMALAR YAPILMIŞTIR. BU KONUDA SİZDEN ANLAYIŞ GÖSTERMENİZİ BEKLİYOR VE SİTENİZDEN MP3 LERİN KALDIRILMASINI VE BİZZAT AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM YOLLARIYLA DOMAİN İSMİNİZİN BİLDİRİLMESİNİ RİCA EDİYORUM.
AKSİ TAKTİRDE MÜYAP AVUKATI VE FİRMAMIZ AVUKATI İLE NOTER TESPİTİYLE DOMAİN ADININ KAYITLI OLDUĞU KİŞİ, İNDİRME LİNKİNİ EKLEYEN KİŞİ, VE İNDİREN KİŞİYE DAVA AÇMAMIZ SÖZ KONUSU OLACAKTIR. İLGİNİZE ÖNEMLİ DUYURULUR...

STAR PRODÜKSİYON
YUSUF SAVAŞ
GSM : +9 0532 787 87 49
+9 0542 746 87 05
WEB :
EMAİL: info@starproduksiyon.com

Mp3 indir- Etiket Bulutu- 2010 Full Albümler- 2009 Full Albümler- 2009 Tek Parçalar- Vizyondaki Filmler- Türkçe Filmler- Türkçe Dublaj Filmler-
Uyarı
Forumumuzdaki Tüm Dosyalar Tanıtım Amacıyla Konulmuştur! 24 Saat İçerisinde Silinmesi Gerekmektedir..!
Aksi Takdirde Doğabilecek Her Türlü Yasal Sorumluluktan forumumuz Sorumlu Değildir.
5611 Sayılı Kanunun 4. Maddesine Göre Sitemizden Verilen Linkler (Bağlantıların) Hiç Birinden Site Yöneticileri Sorumlu Değildir.
Telif Hakkı olan dosyaları bildirmeniz halinde konular siteden kaldırılır.
iletişim mail : info@ekince.net

İnternet Google Sitemap Generator Sohbet Rottweiler
Bu site En iyi Firefox ile 1024 x 768 çözünürlüğünde görüntülenir.